Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον θάνατο του 43χρονου – “Ο αδερφός μου...

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον θάνατο του 43χρονου – “Ο αδερφός μου έσκασε”

Συγκλονίζει ο αδερφός του 43χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε μια καρέκλα των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος άνδρας πέθανε λίγη ώρα μετά το εξιτήριο που είχε λάβει από το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα.

«Ο θρόμβος ανέβηκε από τα πόδια στον πνεύμονα και ο αδερφός μου έσκασε (!)», λέει ο Ανδρέας Καμπάκας στο newsit.gr, ενώ καταγγέλλει ότι οι γιατροί έχουν πέσει σε πολλές παραλείψεις.

Σύμφωνα με τον αδερφό του 43χρονου όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 48 ημέρες. «Όλα έγιναν την 1η Απριλίου. Μας κάλεσε ο αδελφός μου και μας ενημέρωσε πως έχει πόνο στο δεξί του πόδι. Πήρε τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Έδωσε τα στοιχεία του στη γραμματεία, τον μετέφεραν από το φορείο σε ένα καροτσάκι και τον εξέτασε ένας χειρούργος, ο οποίος έκρινε ότι δεν χρειαζόταν νοσηλεία και πως θα μπορούσε να φύγει», λέει στο newsit.gr ο Ανδρέας Καμπάκας και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Ο ίδιος συνέχιζε να δηλώνει πως δεν αισθανόταν καλά και ότι πονούσε και είχε δυσφορία. Ο γιατρός του έλεγε πως δεν έχει τίποτα και συνέχισε να του λέει μπορείς να φύγεις. Ο αδελφός μου δεν ήθελε. Φώναξαν και τον σεκιουριτά του νοσοκομείου για να φύγει και ο αδελφός μου πήγε στο σαλόνι έξω από τα επείγοντα».

Θεσσαλονίκη – Παπανικολάου: «Δεν του πήρε κανείς οξυγόνο, δεν του μέτρησε την πίεση, περιμένουμε απαντήσεις»
Παρόλα αυτά ο 43χρονος, όπως αναφέρει ο αδερφός του στο newsit.gr παρέμεινε στους χώρους του νοσοκομείου. «Συνέχισε να λέει πως δεν είναι καλά και αν θέλουν να τον διώξουν να καλέσουν την αστυνομία. Έμεινε εκεί και τον βρήκε νεκρό η επόμενη βάρδια την επόμενη μέρα. Αυτοί που τον βρήκαν δεν ήξεραν ποιος είναι. Δεν είχε πάνω του τα στοιχεία του. Κλήθηκε η αστυνομία να κάνει έρευνες και βρήκαν εμένα. Πήγα να κάνω την αναγνώριση αλλά δεν με άφηναν να τον δω γιατί μετά τον θάνατο του έκαναν και τεστ κορονοϊού και τον βρήκαν θετικό. Όμως πως θα έκανα αναγνώριση χωρίς να τον δω; Αντιμετωπίσαμε και αυτό το πρόβλημα» αναφέρει ο αδερφός του 43χρονου και συμπληρώνει: «Και πέρασαν άλλες 4-5 ώρες μέχρι να μας επιτρέψουν να τον δούμε. Και εκεί που τον είχαν ήταν σαν να τον είχαν κρυμμένο. Πήγα στην αστυνομία να δω τι έγινε. Είναι απίστευτο πως ο αδελφός μου και τόσο νέος άνθρωπος πέθανε αβοήθητος πάνω σε καρέκλα σε δημόσιο νοσοκομείο. Έχουν γίνει πολλές παραλείψεις. Έχουμε ζητήσει τον φάκελο από το νοσοκομείο και πρέπει να τον πάρουμε άμεσα. Δεν του πήρε κανείς οξυγόνο, δεν του μέτρησε την πίεση, όλα αυτά είναι τα βασικά. Ούτε ακτινογραφία, ούτε του πήραν αίμα. Τίποτα. Από το πρώτο πόρισμα από την νεκροψία βρέθηκε πως ο θρόμβος ανέβηκε από τα πόδια στους πνεύμονες και ο πνεύμονας του ήταν κολλημένος πάνω στον θώρακα. Ουσιαστικά έσκασε!».

Η οικογένεια του άτυχου άνδρα αναμένει απαντήσεις από το νοσοκομείο, ενώ αναμένει να βγουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις. «Το πως έγινε όλο αυτό και από τι πέθανε ο αδελφός μου για εμάς είναι ξεκάθαρο, απλά νομικά περιμένουμε να βγουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Ο πνεύμονας έσκασε ουσιαστικά από την θρόμβωση. Μιλάμε για έναν άνθρωπο 43 χρονών που μέσα σε λίγες ώρες πέθανε αβοήθητος. Περιμένουμε απαντήσεις»!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα