Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο πυρομανής που έκαιγε ζωντανά σκυλιά και πυρπολούσε ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο πυρομανής που έκαιγε ζωντανά σκυλιά και πυρπολούσε ΙΧ

Σε ανακρίτρια παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 31 ετών άνδρας που κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανά δύο σκυλιά, μεταξύ αυτών και το δικό του, όπως επίσης ότι πυρπόλησε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για θανάτωση ζώων συντροφιάς, εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα και διακεκριμένες φθορές. Για τις πράξεις αυτές θα κληθεί να λογοδοτήσει αύριο στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Νωρίτερα, δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία επειδή σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί σε οικογενειακή επιχείρηση βρέθηκε ένα αναδιπλούμενος μεταλλικό μαχαίρι, για το οποίο όμως αθωώθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο νεαρός κατηγορείται συνολικά για 15 περιπτώσεις εμπρησμών οχημάτων (Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα φορτηγό κι ένα δίκυκλο) που ήταν σταθμευμένα σε πυλωτές και δρόμους, όπως επίσης ότι έκαψε δύο σκυλιά. Οι πράξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, τελέστηκαν από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι τα μέσα του τρέχοντος μήνα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα