Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Στα «κόκκινα» σήμερα το κυκλοφοριακό της πόλης με την «απόβαση» των...

Θεσσαλονίκη: Στα «κόκκινα» σήμερα το κυκλοφοριακό της πόλης με την «απόβαση» των τρακτέρ και το φοιτητικό συλλαλητήριο – Επί ποδός η Τροχαία

Δύσκολη αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα (1/2) για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, καθώς η πόλη αναμένεται να έχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση από την… απόβαση 300 περίπου τρακτέρ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των αγροτών στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης Agrotica.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι αναμένεται να… εγκατασταθούν για τέσσερις μέρες στο πεζοδρόμιο, στο Νότιο Τόξο της ΔΕΘ.

Τα τρακτέρ αναμένεται να μπουν τμηματικά στην πόλη και από διαφορετικές εισόδους καθώς οι αγρότες από τα μπλόκα του Δερβένι αναμένεται να μπουν στη Θεσσαλονίκη από δυτικά και διασχίζοντας τη Λεωφόρο Νίκης να φτάσουν στη ΧΑΝΘ ενώ εκείνοι, που θα εισέλθουν στην πόλη από τα ανατολικά αναμένεται να ακολουθήσουν διαφορετική διαδρομή.

Όπως είναι λογικό, επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία, που θα κληθεί να διαχειριστεί τον συγκεκριμένο φόρτο βαρέων οχημάτων στην ήδη επιβαρυμένη κίνηση της πόλης. Παράλληλα, την κατάσταση αναμένεται να δυσκολέψει και το συλλαλητήριο ενάντια στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, που έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 με σημείο συγκέντρωσης την Καμάρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα