Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Στα βήματα Σερβίας και Βουλγαρίας - Προσεχώς Family Pride

Θεσσαλονίκη: Στα βήματα Σερβίας και Βουλγαρίας – Προσεχώς Family Pride

- Advertisement -

Απάντηση στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το Europride της Θεσσαλονίκης επιχειρεί να δώσει το Family Pride, που διοργανώνεται από διαδικτυακή ομάδα και στοχεύει στην ανάδειξη των αξιών της οικογένειας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται και στην αφίσα της διοργάνωσης που έχει κοινοποιηθεί μέσω του διαδικτύου, η διοργάνωση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αντίστοιχων σε Σερβία και Βουλγαρία. Ειδικότερα το Family Pride προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη  και στο Παλαιό Φάληρο στις 6 Ιουλίου ως αντίδραση στο Europride. Στο πλαίσιο αυτής για την Θεσσαλονίκη ως σημείο συνάντησης έχει ανακοινωθεί ο Λευκός Πύργος στις 19:00 το απόγευμα. Επισημένεται ότι ο διοργανωτής δεν γνωστοποιείται μέσω της σχετικής αφίσας, καθώς σε αυτή αναγράφεται το όνομα της ομάδας “Ελληνίδες Μάνες”.

Σύμφωνα με το pridefamily.gr, η διοργάνωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Φάληρο με πορεία που θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Οπως αναφέρεται σε αυτή το Pride Family είναι “η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους. Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου. 1ο Pride Family η μέρα της οικογένειας! Είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας… Ο θεσμός της οικογένειας πλέον δεν είναι σε κρίση”

Βασικά μηνύματα του Pride Family:

  • Δημογραφικό πρόβλημα
  • Η ιδέα της Οικογένειας να ξανά γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.
  • Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας».
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα