Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Σοκάρει η ακτινογραφία γυναίκας με κορωνοϊό που γέννησε με καισαρική (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η ακτινογραφία γυναίκας με κορωνοϊό που γέννησε με καισαρική (ΦΩΤΟ)

Ακτινογραφία πνεύμονα γυναίκας που ήταν έγκυος και νοσοούσε από κορωνοϊό και δημοσιεύεσε στα social media o Διευθυντής Α’ Νεογνολογικής Κλινικής & Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, Κοσμάς Σαραφίδης, προκαλεί σοκ.

 

Ειδικότερα, η έγκυος διένυε την 30η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και διαγνώσθηκε θετική στην COVID-19. Η υγεία της επιδεινώθηκε και οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή και στη συνέχεια η 41χρονη διασωληνώθηκε στο Ιπποκράτειο.

 

Το βρέφος νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Νεογνών του ίδιου νοσοκομείου λόγω προωρότητας, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

 

 

 

«Ακτινογραφία θώρακα ανεμβολίαστης εγκύου που διασωληνώθηκε χτες και γέννησε πολύ πρόωρα λόγω της βαρύτητας της κατάστασης της. Μόνο ο μισός από τον κάθε πνεύμονα της λειτουργεί. Άγνωστη η πρόγνωση της μητέρας.

Και ένα νεογνό που θα μπορούσε να γεννηθεί στην ώρα του, τελειομηνο, και να αποφύγει όλους τους κινδύνους της προωρότητας.

Αυτό που γράφεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ότι δηλαδή το μωρό σώθηκε, είναι τελείως ανακριβές. Μήνες εντατικής νοσηλείας για να επιβιώσει και μόνο! Και με νευροεξελιξη απρόβλεπτη σε μεγάλο βαθμό!

ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ!

 

Τα σχόλια είναι περιττά!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Σαραφίδης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα