Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Πύκνωση των δρομολογίων ζήτησε από τον ΟΑΣΘ ο δήμος Παύλου Μελά

Θεσσαλονίκη: Πύκνωση των δρομολογίων ζήτησε από τον ΟΑΣΘ ο δήμος Παύλου Μελά

Τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Γιώργο Σκόδρα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου το πρωί και έγινε μετά από κάλεσμα και πρωτοβουλία του κ. Δεμουρτζίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης έθεσε επί τάπητος τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες που ζουν ή εργάζονται στον Δήμο Παύλου Μελά και μετακινούνται με λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά στάθηκε στο γεγονός της αξιοπιστίας των μετακινήσεων και ότι η πλειονότητα των κατοίκων εξυπηρετείται για τη δουλειά και την καθημερινότητά της με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε αρχικά την πύκνωση των δρομολογίων ενώ συγχρόνως έθεσε το θέμα της ενίσχυσης του αριθμού του στόλου των λεωφορείων που εξυπηρετούν τις δημοτικές ενότητες του δήμου. Δύο πολύ σημαντικά ζητήματα, που αν διευθετηθούν, θα βελτιώσουν άμεσα την καθημερινότητα των κατοίκων και θα μειώσουν τα φαινόμενα ταλαιπωρίας που έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς. Επιπλέον, συζητήθηκε η περίπτωση δημιουργίας λεωφορειολωρίδας κατά μήκος της οδού Λαγκαδά, ούτως ώστε να αυξηθεί η ταχύτητα διέλευσης των οχημάτων. Τέλος, δεν έμειναν έξω από τη συζήτηση η επέκταση δρομολογίων σε συγκεκριμένες περιοχές που θεωρούνται πιο δυσπρόσιτες, αλλά και η δημιουργία ενδοδημοτικής συγκοινωνίας.

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Σκόδρας άκουσε τις προτάσεις του κ. Δεμουρτζίδη και υποσχέθηκε να δώσει λύσεις στα αιτήματα που έχουν καταγραφεί όλον αυτόν τον καιρό από τους πολίτες του δήμου Παύλου Μελά και τέθηκαν διά στόματος Δημήτρη Δεμουρτζίδη. Δεν παρέλειψε όμως να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου για την πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τα ζητήματα που τέθηκαν, θα αντιμετωπισθούν και θα διευθετηθούν το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, οι δύο πλευρές παραδέχτηκαν ότι υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια και προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν σε μία μέρα, ωστόσο συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να κάνουν μια πρώτη αποτίμηση της ουσιαστικής αυτής συνάντησης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα