Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ποιους “καίει” το mail του αυτόχειρα γυμναστή – Οι ασάφειες, το...

Θεσσαλονίκη: Ποιους “καίει” το mail του αυτόχειρα γυμναστή – Οι ασάφειες, το ροζ βίντεο και η γυναίκα “αράχνη”

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που στο «μικροσκόπιο» των διωκτικών αρχών βρίσκεται το ηλεκτρονικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, σε 24 παραλήπτες.

Το email, εστάλη περίπου μιάμιση ώρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης (31.05.2022), όταν βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο του στην Τούμπα, από γυναίκα που ήταν πελάτισσα. Μεταξύ των προσώπων που περιλαμβάνονται στους αποδέκτες του e-mail βρίσκονται ένας δικηγόρος, τουλάχιστον δύο εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, αλλά και επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας.

Σε αυτό υπάρχει φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον αυτόχειρα- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία.

«Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία. Από τη συγκεκριμένη γυναίκα πληροφορήθηκα ότι σκόπευαν μαζί με τον άντρα της να βλάψουν τον Δ.Τ. και τον Θ.Α. τον ίδιο και την οικογένειά του», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

Τι προκαλεί εντύπωση στις Αρχές
Το γεγονός πως το e-mail έχει λάβει και στενό συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, για το οποίο μάλιστα φαίνεται να είχε δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό ο γυμναστής, προκαλεί μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς.

«Ήθελα να τη βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ» ανέφερε ο 50χρονος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι αναφορές του 50χρονου στο e-mail για κύκλωμα που εκμεταλλευόταν νεαρά κορίτσια, τα οποία «έριχνε» στο πλάι γόνων πλούσιων οικογενειών, είναι και ο λόγος για τον οποίο οι καταγγελίες του, εστάλησαν και στο Γενικό Λύκειο Ασσήρου, περιοχή στην οποία κατοικεί και η γυναίκα που πιθανότατα τον έβαλε σε αυτές τις περιπέτειες.

«Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της να παρευρεθεί μαζί με την… στο πολυσυζητημένο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης», ανέφερε στην ανάρτησή του ο 50χρονος.

«Ροζ» βίντεο
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το πορνογραφικό υλικό που έχει σταλεί μαζί με το ηλεκτρονικό μήνυμα του 50χρονου, αποτελείται από τρεις φωτογραφίες και ένα βίντεο διάρκειας περίπου δυόμιση λεπτών και, όπως άφησε να εννοηθεί ο αυτόχειρας, είναι από προσωπικές στιγμές του ίδιου και της γυναίκας που κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε.

Όπως λένε άνθρωποι που ήταν στην λίστα και παρέλαβαν ανυποψίαστοι το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα συνολικά τέσσερα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, φαίνεται πως είναι υλικό το οποίο έχει μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο γυμναστής και όχι για υλικό που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος για να τον εκβιάσει ή να τον εκθέσει.

Ασάφειες
«Άφησε ένα email που καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα. Μιλάει για μια γυναίκα αράχνη, και πολλά πρόσωπα. Αναφέρθηκε μέχρι και το όνομα της κ. Μπίκα που όπως είδα αποστασιοποιήθηκε εντελώς από την υπόθεση. Μέσα από αυτά που γράφει καταδεικνύει πολύ σοβαρές εγκληματικές πράξεις. Με εισαγγελική παραγγελία το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την υπόθεση. Υπάρχουν ασάφειες μέσα στο email που είναι δύσκολο να εξακριβωθούν», ανέφερε μιλώντας στο MEGA, o συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα