Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και έφυγε (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και έφυγε (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτριβαν τα μάτια τους οι οδηγοί που αντίκριζαν ένα αυτοκίνητο να είναι σταθμευμένο κυριολεκτικά στη μέση ενός δρόμου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν ορισμένοι οι οδηγοί, μιας και εκεί που πιστεύουμε ότι τα… έχουμε δει όλα, πάντα εφευρίσκουν νέους ευφάνταστους τρόπους προκειμένου να καταπατούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και να προκαλούν χάος στο οδικό δίκτυο.

Έχουμε δει αυτοκίνητα να είναι σταθμευμένα πάνω σε πεζοδρόμια, σε θέσεις ΑμεΑ, σε εισόδους χώρων στάθμευσης πολυκατοικιών, σε θέσεις μόνιμων κατοίκων κ.ο.κ.

Αυτή τη φορά όμως η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία καθώς είσαμε ένα αυτοκίνητο να είναι κυριολεκτικά σταθμευμένο στη μέση (!) του δρόμου, αφήνοντας άναυδους δεκάδες οδηγούς που διέρχονταν από το σημείο.

Η απίστευτη «έμπνευση» του οδηγού έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 04/01 στη συμβολή των οδών Μαρτίου με Δελφών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα.

@thetennisproject Βραβείο για το παρκάρισμα της χρονιάς 🏆 #thessaloniki #greece #viral #tiktok #road ♬ πρωτότυπος ήχος – thetennisproject

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα