Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Παιδική ταινία στο Δημοτικό Σινέ Τζένη Καρέζη με δωρεάν είσοδο

Θεσσαλονίκη: Παιδική ταινία στο Δημοτικό Σινέ Τζένη Καρέζη με δωρεάν είσοδο

Με το περουβιανό animation «Κοντορίτο» του Ισραηλινού Άλεξ Ορέλ και του Περουβιανού Εντουάρντο Σουλντ συνεχίζονται για 6η εβδομάδα οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Τζένη Καρέζη του Δήμου Παύλου Μελά, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.

Μια κινηματογραφική παραγωγή για μικρούς και μεγάλους με τον ποδοσφαιρόφιλο Κοντορίτο, που εδώ και έξι δεκαετίες, είναι ο χαριτωμένος ήρωας ενός από τα διασημότερα λατινοαμερικανικά κόμικς, διά χειρός του Χιλιανού σχεδιαστή Πέπο.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καλεί τους κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά και τους επισκέπτες να απολαύσουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές με επιτυχίες της 7ης τέχνης, υπενθυμίζοντας ότι και για τη φετινή περίοδο, η είσοδος είναι δωρεάν για όλες τις προβολές, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ 2022

Ταυτότητα ταινίας

Κοντορίτο

Contorito

Έτος: 2017 | Animation | Περουβιανή | ∆ιάρκεια: 88’ | Κ

Σκηνοθεσία: Άλεξ Ορέλ, Εντουάρντο Σουλντ

Με τις φωνές των: Κωνσταντίνου Κακκανά, Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Νίκου Παπαδόπουλου, Κατερίνας Γκίργκις, Χαράς Ζησιμάτου  

Ένα λατινοαμερικανικό κόμικς μεταφέρεται στο πανί με κέφι, παιδικό χιούμορ και απλές κινηματογραφικές ιδέες.

Σε ένα ταπεινό και γραφικό χωριό στις ρίζες των Άνδεων, ένα δημοφιλές πουλί, ο γύπας Κοντορίτο, αγαπάει το ποδόσφαιρο, τα πίνει με τους φίλους του και τα περνάει καλά. Όλοι (σχεδόν) τον αγαπούν και βγαίνει με την πιο όμορφη κοπέλα του χωριού, τη Γιαγίτα. ∆υστυχώς τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν, εξαιτίας μίας αθώας φάρσας που στήνει ο Κοντορίτο, η μαμά της Γιαγίτα, πέφτει θύμα απαγωγής από εξωγήινους. Η Γιαγίτα αποφασίζει να τον χωρίσει. Προκειμένου να ξανακερδίσει την καρδιά της Γιαγίτα, ο Κοντορίτο και ο ανιψιός του Κονέ, φεύγουν στο διάστημα για να σώσουν τη μέλλουσα πεθερά και τον ίδιο τον πλανήτη.

Πέμπτη 4.8 – Τετάρτη 10.8, ώρα προβολής: 9.15 μ.μ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα