Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Ο 6χρονος Ραφαήλ θέλει τη βοήθειά μας

Θεσσαλονίκη: Ο 6χρονος Ραφαήλ θέλει τη βοήθειά μας

Ένας μικρός άγγελος από την Θεσσαλονίκη, ο Ραφαήλ μόλις 6 ετών, χρειάζεται τη βοήθειά μας.Μια ιστορία που διαδραματίζεται δίπλα μας καθημερινά εδώ και χρόνια και κανείς δεν έχει ευαισθητοποιηθεί μέχρι τώρα. Μόνο απλοί άνθρωποι με ψυχή και καρδιά.

Από τότε που γεννήθηκε ο Ραφαήλ δίνει μάχη για να ζήσει … μόλις 18 ημερών εμφάνισε ανεξήγητο πυρετό και ανακαλύψανε πρόβλημα με την καρδιά. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 3 μπαλονάκια μαζί με καθετηριασμό.
Ο γολγοθάς της οικογένειας όμως δεν τελειώνει εδώ … ο Ραφαήλ πρέπει κάθε χρόνο να κάνει επέμβαση μπαλονάκι μέχρι να γίνει 12 χρόνων! Οι γονείς του ζούνε με το άγχος, όπως τους έχουν ενημερώσει οι γιατροί , πως στην ηλικία των 12 χρόνων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς !
Οι επεμβάσεις όλες πραγματοποιούνται στο ΩΝΑΣΕΙΟ και οι γονείς του αδυνατούν να καλύψουν το δυσβάσταχτο κόστος καθώς ΔΕΝ έχουν ασφάλεια! Ο Ραφαήλ πρέπει να διατηρήσει την υγεία του σε πολύ καλό επίπεδο και να παίρνει βάρος για να είναι σε κατάσταση να κάνει τα ετήσια χειρουργεία του.
Ωστόσο η άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν τους επιτρέπει να προσφέρουν ούτε αυτό στο παιδί τους ! Ο μικρός μας Ραφαήλ ήταν εχτές πάλι στο νοσοκομείο … δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έπρεπε να κάνει «μάσκα»!
Επειδή δεν τρέφεται σωστά αν κατορθώσει να «βάλει» ένα κιλό το χρόνο είναι θαύμα ! Το σπίτι της οικογένειας είναι σε άθλια κατάσταση , χωρίς θέρμανση και μάλιστα κινδυνεύουν να τους κόψουν το νερό και το ρεύμα με τους απλήρωτους λογαριασμούς να έχουν φτάσει σε ποσά που δεν μπορούν να καλύψουν!
Ο Ραφαήλ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ !!! Αυτό θα είναι το ΤΕΤΑΡΤΟ χειρουργείο που θα κάνει !!! Η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση !!! Γι αυτό και ζητούν την ΑΜΕΣΗ στήριξη μας για να κάνει ο μικρούλης μας την επέμβαση του!!! Εμείς δεν θα τους αφήσουμε μόνους τους !!!
ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ
Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
PayPal
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name
Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα