Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΘεσσαλονίκη: Ο Άρης Σερβετάλης στο ΑΠΘ για την ταινία «Ο άνθρωπος του...

Θεσσαλονίκη: Ο Άρης Σερβετάλης στο ΑΠΘ για την ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού»

Ο Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» και η σεναριογράφος και σκηνοθέτρια Yelena Popovic, θα βρεθούν την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 στο Δ’ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεολογία και Κινηματογράφος», η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» διοργανώνουν εκδήλωση για την προβολή της ταινίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Χρυσόστομος Σταμούλης, κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, η Μαρία Γιαχνάκη, διευθύντρια του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» και η Yelena Popovic. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, τον Συμεών Πασχαλίδη και τον Παναγιώτη Υφαντή, καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ,

Τη συζήτηση συντονίζουν ο κ. Σταμούλης και η Διονυσία Χατζή (ΕΔΙΠ Τμήματος Θεολογίας). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00. Η είσοδος επιτρέπεται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε βεβαίωση νόσησης, είτε αρνητικό Rapid Test 48 ωρών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα