Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη : Ξεκινά σήμερα το Αθλητικό Camp της ΚΝΕ

Θεσσαλονίκη : Ξεκινά σήμερα το Αθλητικό Camp της ΚΝΕ

Το Αθλητικό Camp της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται και φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης «Στρεμπενιώτη» την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 7 μ.μ., ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Κατά των Ναρκωτικών.

Με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία και φορείς της περιοχής, οι επισκέπτες του Αθλητικού Camp, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν αλλά και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιδείξεων όπου θα μας παρουσιάσουν αθλητικοί σύλλογοι τα αγωνίσματά τους.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα των επιδείξεων έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι εξής σύλλογοι: Αθλητικός-Πολιτιστικός σύλλογος Ιωάννης Παπάφης:Τμήμα Πυγμαχίας- Papafis Boxing Club. Ενωση Τζούντο- Judo Tokei Maru. Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη- Τae- Kwo- Do.

Οι συμμετοχές στο πρόγραμμα επιδείξεων παραμένουν ανοιχτές (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6978453265).

Επιπλέον, στις 7.15 μ.μ., στον χώρο του δημοτικού σταδίου θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών και Γυναικών που αποτελούν εφαλτήριο της προσπάθειας, που κάνει διαχρονικά η ΚΝΕ και το ΚΚΕ, να μπει στο επίκεντρο το μήνυμα της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και της συμβολής που μπορεί να έχει ο αθλητισμός σε αυτή την κατεύθυνση, για μια ζωή ελεύθερη από τα ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο χώρο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να παραλάβουν τον αριθμό τους και για την προγραμματισμένη έναρξη των αγώνων. Θα πραγματοποιηθεί χειροκίνητη χρονομέτρηση και οι τρεις πρώτοι σε κάθε κατηγορία θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Ενώ στο τέλος του αγώνα θα υπάρχουν τα καθιερωμένα σνακ και νερό για τους δρομείς. Οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη ενώ στο χώρο θα παρευρίσκεται γιατρός.

Βρείτε εδώ την φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα