Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Ξεκινάει η λειτουργία Post COVID Ιατρείου στο ΚΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει η λειτουργία Post COVID Ιατρείου στο ΚΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Η πανδημία με τον ιο SARS-CoV -2 (COVID 19) είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ποικιλοτρόπως σε όλο αυτό το διάστημα. Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν στις 26 Φεβρουαρίου από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η ύπαρξη του πρώτου κρούσματος κορονοϊού στη χώρα μας, ενώ ο αριθμός των συνολικών κρουσμάτων στην Ελλάδα έφτασε τα 2.385.304 με το κλείσιμο της διετίας.

Στο σήμερα, με στόχο την ορθότερη διαχείριση κάθε σχετικής πρόκλησης που ανακύπτει και πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, οφείλουμε να εστιάσουμε στις διαφαινόμενες μακροπρόθεσμες συνέπειες της νόσησης από κορονοϊό, στη διαχείριση και αποκατάστασή τους.

Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι από την Τετάρτη 09/03/22 και κάθε Τετάρτη 08:30-13:30 θα λειτουργεί στο ΚΥ 25ης Μαρτίου, Ιατρείο post COVID -19, για την αποκατάσταση και Ολιστική διαχείριση ασθενών με σύνδρομο post- COVID, σε μια συλλογική προσπάθεια της 4ης ΥΠΕ ως προς τον σκοπό αυτό.

Το ιατρείο θα λειτουργεί αυστηρά με ραντεβού στο τηλέφωνο 2311 223203 και μπορεί να απευθύνεται σε αυτό κάθε πολίτης που νόσησε με COVID-19 και εμφανίζει σημεία και συμπτώματα της νόσου για περισσότερες από 4 εβδομάδες μετά τη διάγνωση και που δεν εξηγούνται από εναλλακτική διάγνωση.

Οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί, μπορεί να καλεί καθημερινά στο 2311223203 για σχετικές πληροφορίες ή διευκρινήσεις.

Παρακαλούμε για τη βοήθειά σας ως προς την ενημέρωση του πληθυσμού του Δήμου σας για την έναρξη λειτουργίας του Ιατρείου Post COVID στο Κέντρο Υγείας 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα