Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - 52χρονος κυνηγούσε την αδερφή του στις...

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – 52χρονος κυνηγούσε την αδερφή του στις σκάλες της πολυκατοικίας

- Advertisement -

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκπτύχθηκε στην Θεσσαλονίκη, με μία 54χρονη τραυματίζεται σοβαρά στο πόδι στην προσπάθεια της να διαφύγει από τον αδερφό της που την κυνηγούσε στις σκάλες της πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα μετά την καταγγελία οι αστυνομικές αρχές προέβησαν στην σύλληψη του 52χρονου που παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή.

Ειδικότερα σύμφωνα με όσα κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου η 54χρονη η οποία προσήλθε στην αίθουσα με αναπηρικό αμαξίδιο, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 21ης Ιουνίου όταν επέστρεψε την ηλικιωμένη μητέρα της στο διαμέρισμα που ζει με τον αδελφό της. Εκεί κατά την συνάντηση τους, τα δύο αδέρφια άρχισα διαπληκτίζονται με αφορμή μια υπεύθυνη δήλωση που της ζητούσε να υπογράψει. Στην συνέχεια η γυναίκα άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει μόλις εκείνος ξεκίνησε να υψώνει τον τόνο της φωνής του, φοβούμενη ότι θα ασκήσει βία εις βάρος της: “Όρμησε προς τα επάνω μου φωνάζοντας “έλα εδώ εσύ, δε θα πας πουθενά” και έτρεξε προς το μέρος μου. Εγώ έφυγα γρήγορα από το διαμέρισμά που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο. Άρχισα να κατεβαίνω τρέχοντας από τις σκάλες πηδώντας πέντε – πέντε τα σκαλιά, ενώ εκείνος με καταδίωκε και φώναζε. Άρπαζε την τσάντα μου και προσπαθούσε να αρπάξει και εμένα. Υπάρχουν προηγούμενα περιστατικά βίας εις βάρος μου και φοβήθηκα”.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα