Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Μητέρα διοργάνωσε κορονοπάρτι για τα γενέθλια της κόρης της (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Μητέρα διοργάνωσε κορονοπάρτι για τα γενέθλια της κόρης της (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν η χώρα μας μετράει χιλιάδες νεκρούς από τον κορονοιό και οι αρμόδιοι φορείς καθημερινά αναθεωρούν τα μέτρα για την καταπολέμηση του, υπάρχουν κάποιοι που αρνούνται ακόμα να βάλουν μυαλό και κάνουν πάρτι σε σπίτια που μισθώνουν μέσω Airbnb.

Ένα από αυτά έγινε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου η μητέρα και ο σύντροφος της κόρης της αποφάσισαν να διοργανώσουν πάρτι γενεθλίων για την κοπέλα που έκλεινε το 23 έτος της ηλικίας της.

Έτσι μίσθωσαν ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, ενώ το σαλόνι του σπιτιού εξοπλίστηκε και με τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό. Την επιλογή της μουσικής ανέλαβε dj και η κάβα ήταν γεμάτη με δεκάδες μπουκάλια ποτών.

Στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, από το συγκεκριμένο πάρτι, φαίνονται περίπου 15 άτομα να διασκεδάζουν στους ρυθμούς της μουσικής, ενώ σε καμία των περιπτώσεων δεν τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα.

Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν φοράει μάσκα, ενώ δεν υπάρχουν οι κατάλληλες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των καλεσμένων. Ένας ναργιλές αλλάζει συνεχώς στόματα, ενώ τα φιλιά της εορτάζουσας με τους φίλους της που σπεύδουν να της ευχηθούν δίνουν και παίρνουν.

Όσο περνάει η ώρα το κέφι ανεβαίνει όλο και περισσότερο με τους καλεσμένους να αφήνονται στους ρυθμούς της μουσικής και το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

Το διαμέρισμα που νοικιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω πλατφόρμας Airbnb, για αρκετή ώρα μετατρέπεται σε club. Οι καλεσμένοι είχαν φτάσει στο διαμέρισμα πριν από τις εννέα το βράδυ όπου ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας με σκοπό να μείνουν εκεί μέχρι και τις πέντε το πρωί της Κυριακής.  Κάποια στιγμή η δυνατή μουσική αρχίζει να ενοχλεί του ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ θα χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής και θα διακόψουν απότομα το κορονοπάρτι.

Στην 52χρονη μητέρα της κοπέλας και στον 23χρονο σύντροφο της που διοργάνωσαν το παράνομο πάρτι τους επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα, ενώ παράλληλα κατηγορούνται για παραβίαση των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της πανδημίας.

Στα υπόλοιπα έντεκα άτομα που ήταν εντός του σπιτιού της ώρα που εισέβαλαν οι αστυνομικοί επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ στον καθένα.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα