Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Με το σύνθημα "η πρόληψη σώζει ζωές" ξεκινά το 9ο "Sail...

Θεσσαλονίκη: Με το σύνθημα “η πρόληψη σώζει ζωές” ξεκινά το 9ο “Sail for Pink”

«Η πρόληψη σώζει ζωές»!

Με αυτό το σύνθημα και με τη ροζ φωταγώγηση των γραφείων του, στην οδό Παύλου Μελά 28, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής νομού Θεσσαλονίκης» ξεκινά απόψε την 9η εκστρατεία Sail for Pink.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και φέτος κυρίως διαδικτυακά, με την ολοκλήρωσή τους να αναμένεται στα τέλη του τρέχοντος μήνα όποτε γυναίκες πιασμένες χέρι-χέρι θα δημιουργήσουν μία αλυσίδα από τον Λευκό Πύργο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, στέλνοντας το μήνυμα ««Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ αρκεί να διαγνωστεί ΕΓΚΑΙΡΑ!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Οι εκδηλώσεις της επόμενης εκστρατείας, όπως σχεδιάζεται να επεκταθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μιας και το Sail for Pink θα γιορτάζει την δεκαετή επέτειο από τη δημιουργία του!

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου το πρωί της Παρασκευής, η πρόεδρος του Συλλόγου Κούλα Δερεκενάρη απηύθυνε έκκληση σε όλες τις γυναίκες να αντιληφθούν τη σημασία της πρόληψης επισημαίνοντας ότι «σώζει ζωές». «Είμαστε εδώ, δυνατές, και υπενθυμίζουμε στις γυναίκες τη σπουδαιότητα της πρόληψης» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς να στηρίξετε την εκστρατεία Sail for Pink – Τι αναφέρει στην ιστοσελίδα του το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης

«Τρόποι συμμετοχής:

• Με μία συμβολική δωρεά αποκτάς ένα ή και παραπάνω t-shirt (φέτος τα συλλεκτικά t-shirt μας θα είναι 4!) του «Sail for Pink» ή το συλλεκτικό βραχιολάκι

• Φόρεσε το και βγάλε μια φωτογραφία ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (τρέξιμο, περπάτημα, χώρο εργασίας, εταιρεία κλπ)

• Δημιούργησε τη δική σου ομάδα: Η πολυπληθέστερη ομάδα θα κερδίσει δώρα και θα βραβευτεί στην τελετή λήξης!

• Μοιράσου την εμπειρία σας στα Social media και χρησιμοποιώντας τα hashtag #Sailforpink #almazoisthessalonikis ή επισυνάπτοντας τα @almazoisthessalonikis, @sailforpink συμμετέχετε και εσείς στην εκστρατεία μας!

• Αν θέλεις στείλε μας τη φωτογραφία σου με email (info@almazoisthes.gr) ή inbox/DM (direct message) στα Social Media του Συλλόγου (fb/ instagram: Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης).

Παραλαβή συμμετοχής:

Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό της συμμετοχής σας (t-shirts, bracelets) από τα γραφεία του Συλλόγου, Παύλου Μελά 38, 54622, 3ος όροφος: 20/08/2021 έως 29/10/2021, Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00-17:00 κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2310 285 181, ή στο info@almazoisthes.gr

Αποστολή συμμετοχής:

Οι αποστολές των συμμετοχών πραγματοποιούνται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ΕΛΤΑ courier. Για διευκρινιστικές απορίες ή υποδείξεις που αφορούν τις αποστολές, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο μας, καλώντας στο 2310285181 ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@almazoisthes.gr.»

Θεοδώρα Απότα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα