Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Με μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν συμμαθητές 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο (φωτό)

Θεσσαλονίκη: Με μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν συμμαθητές 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο (φωτό)

Φορώντας μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν στη Θεσσαλονίκη οι συμμαθητές του 18χρονου Χρήστου που είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με «γουρούνα». Ο μαθητής είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο μεταξύ Λακκιάς και Περιστεράς όταν το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο και τον καταπλάκωσε.

Οι συμμαθητές του άτυχου Χρήστου αποφάσισαν, με τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης του σχολείου, να συμμετέχουν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνόδευσαν τον φίλο και συμμαθητή τους στην τελευταία του κατοικία.

Όπως αναφέρει το thermisnews.gr, χθες Τετάρτη 27/10 σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε τυπικά η σχολική επετειακή εκδήλωση, ενώ στις κερκίδες του σχολείου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Οι απονομές βραβείων των αριστούχων μαθητών της περσινής χρονιάς που ήταν προγραμματισμένες για χθες δεν πραγματοποιήθηκαν και τα βραβεία μοιράστηκαν μέσα στις τάξεις.

Επιστρατεύτηκε ψυχολόγος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη κληθεί ψυχολόγος, ο οποίος την Παρασκευή, θα μιλήσει με όλους τους συμμαθητές και τα παιδιά που ήταν πιο κοντά στον Χρήστο προκειμένου να καταπραΰνει τον πόνο τους, αλλά και να τα συμβουλεύσει πως να διαχειριστούν τη θλίψη τους. Οι συνεδρίες θα συνεχιστούν σε προσωπικό επίπεδο εάν διαπιστωθεί ότι κάποιοι μαθητές το χρειάζονται.

Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος ήταν μαθητής της Γ’ Λυκείου του ΕΠΑΛ Βασιλικών. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα 28/10 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Περιστερά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα