Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη Μαζί: Ο Ζέρβας και οι συνεργάτες του αδιαφορούν για την επίλυση...

Θεσσαλονίκη Μαζί: Ο Ζέρβας και οι συνεργάτες του αδιαφορούν για την επίλυση προβλημάτων

Σκληρή κριτική κατά της διοίκησης Ζέρβα εξαπολύει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί», με αφορμή το περιστατικό ακρωτηριασμού 8χρονης σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία.

 

«Έχουμε επισημάνει πολλές φορές την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει η Θεσσαλονίκη, οι υποδομές και ο δημόσιος χώρος, αλλά η Διοίκηση του Δήμου και ο κύριος Ζέρβας κωφεύουν και αδιαφορούν», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουμε επισημάνει πολλές φορές την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει η Θεσσαλονίκη, οι υποδομές και ο δημόσιος χώρος, αλλά η Διοίκηση του Δήμου και ο κύριος Ζέρβας κωφεύουν και αδιαφορούν.

Είναι μεγάλη η λύπη μας που επιβεβαιωνόμαστε με τόσο άσχημο και σκληρό τρόπο, όπως αυτός με το ατύχημα που είχε το 8χρονο κοριτσάκι στη Νέα Παραλία.

Εκφράζουμε τη λύπη μας και τη συμπαράσταση μας στο παιδί και στην οικογένεια του και ευχόμαστε γρήγορη και εύκολη ανάρρωση.

Η έλλειψη προσωπικού, η απουσία φύλαξης των δημοσίων υποδομών και πολλές φορές η έλλειψη υλικών που απαιτούνται για τη συντήρησή τους, είναι τα σημαντικότερα προβλήματα, αλλά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οι συνεργάτες του αδιαφορούν για την επίλυσή τους.

Λαμβάνοντας υπόψη την καταγγελία του ο αρχιτέκτονα της Νέας Παραλίας, Πρόδρομου Νικηφορίδη πως «η τσουλήθρα δεν ήταν αυτή που προδιέγραφε η μελέτη και έχει ξανά συμβεί σε άλλη παιδική χαρά της Νέας Παραλίας» τα ερωτήματα είναι αμείλικτα.

Επιτέλους!

Η Διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να αναζητήσει τις ευθύνες, να αφήσει τα μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρισμα και να ασχοληθεί με το έργο που οφείλει να παράξει για τον δήμο και τους δημότες μας, πριν ζήσουμε χειρότερα φαινόμενα.

Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει και η διοίκηση του Δήμου να νίπτει τας χείρας ενώ κινδυνεύουν παιδιά!»

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα