Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Λειτουργούσαν κυλικείο και καφενείο παρά το lockdown - Πρόστιμα και σε...

Θεσσαλονίκη: Λειτουργούσαν κυλικείο και καφενείο παρά το lockdown – Πρόστιμα και σε θαμώνες

Δύο περιπτώσεις παράνομης λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Ξηροκρήνη και Καλαμαριά, εντόπισαν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα:

– Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς σε περιοχή αρμοδιότητάς τους, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος απογευματινές ώρες της 18-12-2020 κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί εννέα (9) άτομα παραβιάζοντας την επιβολή της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας προς αποτροπή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας. Σε βάρος του συλληφθέντα και των θαμώνων βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

– Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (18-12-2020) στην περιοχή της Ξηροκρήνης, 53χρονη ημεδαπή, η οποία κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί τέσσερα (4) άτομα παραβιάζοντας την επιβολή της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας προς αποτροπή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας. Σε βάρος της συλληφθείσας και τον θαμώνων, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα