Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Κοκαΐνη, κάνναβη, και πάνω από 16.000 ευρώ στο σπίτι του πιστολέρο...

Θεσσαλονίκη: Κοκαΐνη, κάνναβη, και πάνω από 16.000 ευρώ στο σπίτι του πιστολέρο – Tι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη τυο 32χρονου ο οποίος χθες στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης σε κατάσταση αμόκ πυροβολούσε. Μετά την σύλληψη του και έπειτα από έρευνα αστυνομικών στο σπίτι που διέμενε εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και 16.000 ευρώ.

 

Αναλυτικά η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος νωρίτερα είχε πυροβολήσει τόσο στον εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο οικοδομής όπου διαμένει στην περιοχή της Καλαμαριάς, όσο και εξωτερικά αυτής.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς για παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος, μετά από τους πυροβολισμούς, διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφού αρχικά προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης με έτερο όχημα, τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Δερβενίου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε 1 πιστόλι με γεμιστήρα και 1 φυσίγγιο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κάνναβης 23 κιλών και 83 γραμμαρίων

  • Ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 224 γραμμαρίων

  • Λευκή ουσία συνολικού βάρους 356 γραμμαρίων

  • Χρηματικό ποσό 16.195 ευρώ

  • 2 ζυγαριές ακριβείας και

  • Ηλεκτρονικές συσκευές.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη και ο 29χρονος αδελφός του, ο οποίος διέμενε το τελευταίο διάστημα στο ίδιο διαμέρισμα, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει πολλάκις τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν για περιπτώσεις εμπορίας ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα