Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Κλείνει ο περιφερειακός για γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας -Που και...

Θεσσαλονίκη: Κλείνει ο περιφερειακός για γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας -Που και πότε

Κλείνει ο περιφερειακός για γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη.

 

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Τροχαία Θεσσαλονίκης από ώρα 18:00 της Τετάρτης 30/06/2021 έως ώρα 05:00 της Πέμπτης 01/07/2021 καθώς θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας.

 

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα