Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή κεντρικός δρόμος

Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή κεντρικός δρόμος

Από σήμερα Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή θα διακόπτεται η κυκλοφορία στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη (12/10/2022) έως και την Παρασκευή (14/10/2022) κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00 έκαστης ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, τμηματικά, στην οδό Αλεξ. Σβώλου του Δήμου Θεσσαλονίκης, από την οδό Αγγελάκη έως την οδό Πλ. Ιπποδρομίου, από την οδό Πλ. Ιπποδρομίου έως την οδό Π.Π. Γερμανού και από την οδό Π.Π. Γερμανού έως τις οδούς Κεραμοπούλου – Π. Μελά, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Ειδικότερα:

Την Τετάρτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Ιπποδρομίου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Την Πέμπτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Ιπποδρομίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Π. Γερμανού.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Την Παρασκευή θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Π. Γερμανού έως το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Κεραμοπούλου – Π. Μελά.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα