Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Θρασύς ο Αλβανός που παρέσυρε την 21χρονη - «Δεν είναι ώρα...

Θεσσαλονίκη: Θρασύς ο Αλβανός που παρέσυρε την 21χρονη – «Δεν είναι ώρα για να δώσω εξηγήσεις»

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα ο ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός του που κατηγορούνται για τη φονική παράσυρση της 21 ετών φοιτήτριας, στην Καμάρα.

Ο 26χρονος κατά την απολογία του στον ανακριτή σύμφωνα με τον συνήγορο του είπε “δεν είναι ώρα για να δώσω εξηγήσεις, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της 21χρονης “.

Η κατηγορία εις βάρος του είναι για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με την συγκεκριμένη κατηγορία επιφέρει ποινή κάθειρξης μέχρι 15 χρόνια.

Χθες κατέληξε η 21χρονη

Η άτυχη φοιτήτρια δυστυχώς δεν τα κατάφερε και το πρωί της Κυριακής (27.11.2022) πέθανε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου χαροπάλευε μετά το τροχαίο.

Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, θα γίνει σήμερα στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.

Συγκλονίζει η μητέρα της

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω» γράφει στο Facebook η μητέρα της 21χρονης, που όλες αυτές τις μέρες, περίμενε να γίνει ένα θαύμα, για να σωθεί η ζωή της κόρης της.

«Ένας ασυνείδητος έκανε το παιδί μας άγγελο στον ουρανό επειδή δεν πέρασε από διάβαση», αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της.

Οι γονείς της έδειξαν μεγαλείο ψυχής και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της για να χαρίσουν ζωή από το θάνατο του παιδιού τους.

«Η απόφαση μας ήταν μονόδρομος. Το παιδί μου αυτό ήθελε. Το είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. Της ζήταγα τόσες μέρες να κάνει ένα θαύμα να ξυπνήσει. Τελικά έκανε ένα θαύμα. Το δικό της θαύμα. Έτσι όπως το ήθελε αυτή όχι όπως της το ζήταγα εγώ», ήταν τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα