Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Η σχολική στέγη στο επίκεντρο διαβούλευσης δημάρχου και υφυπουργού Υποδομών

Θεσσαλονίκη: Η σχολική στέγη στο επίκεντρο διαβούλευσης δημάρχου και υφυπουργού Υποδομών

- Advertisement -

Το ζήτημα της σχολικής στέγης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές), Αθανάσιο Γιάνναρη, με τη διαδικτυακή συμμετοχή και του υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Ταχιάου.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα πέντε λυόμενα σχολεία στα όρια του δήμου Θεσσαλονίκης, με τον κ. Αγγελούδη να ζητά τη συνδρομή της ΚΤ.ΥΠ. ώστε να υπάρξουν άμεσα εναλλακτικές προς όφελος της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας, με την άρση των όποιων γραφειοκρατικών δυσχερειών.

Συμφωνήθηκε πως θα υπάρξει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του δήμου ώστε να προκριθούν οι βέλτιστες δυνατές προσωρινές λύσεις και παράλληλα να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι απαιτούμενες μελέτες για την κατασκευή νέων, ασφαλών και σύγχρονων σχολικών μονάδων.

Σημειώνεται πως τα προβλήματα με τα σχολεία της πόλης είχε θίξει ο κ. Αγγελούδης στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

ΑΜΠΕ

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα