Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του δήμου Ωραιοκάστρου για την διαμαρτυρία αγροτών στο Δημαρχείο

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του δήμου Ωραιοκάστρου για την διαμαρτυρία αγροτών στο Δημαρχείο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου σχετικά με τη σημερινή διαμαρτυρία αγροτών στο Δημαρχείο.

Διαβάστε και εδώ: Θεσσαλονίκη: Αγρότες απέκλεισαν το δημαρχείο Ωραιοκάστρου (ΦΩΤΟ)

Αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρουαπό μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δρυμού, σχετικά με την αποκατάσταση αγροτικών δρόμων έπειτα από εργασίες εκσκαφής, η διοίκηση του Δήμου αναφέρει ότι:

Ενεργεί σύμφωνα με όσα ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία. Η έκδοση άδειας εκσκαφής ακολούθησε το νόμιμο τύπο και την ισχύουσα διαδικασία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Ωραιοκάστρου εξέδωσε άδεια εκσκαφής στην εταιρεία που υπέβαλε το σχετικό αίτημα με βάση όσα υπαγορεύονται από το νόμο. Σύμφωνα με τη νομοθεσία την επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης των οδών όπου πραγματοποιούνται σκαπτικές εργασίες κάνει μηχανικός της εταιρείας. Στην περίπτωση που υπάρξει καταγγελία για μη ορθή εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης ο Δήμος προχωρά σε αυτοψία.

Η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου με αφορμή την καταγγελία του Αγροτικού Συνεταιρισμού για μη ορθή αποκατάσταση των οδών προχωρά με εντολή του Δημάρχου Ωραιοκάστρου σε επείγουσα αυτοψία του οδικού δικτύου και εφόσον διαπιστωθούν παραλείψεις ή παρατυπίες θα ζητήσει από την εταιρεία να συμμορφωθεί. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμμόρφωση της εταιρείας ο Δήμος θα ενεργήσει όπως ορίζει ο νόμος, που προβλέπει ακόμη και ανάκληση της άδειας εκσκαφής.

Η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου υποστηρίζει την ανάπτυξη της «πράσινης ενέργειας», δεν κάνει όμως εκπτώσεις όσον αφορά στα δικαιώματα των Δημοτών του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα