Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή του θεάτρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή του θεάτρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία θεατρική παράσταση διαφορική από όλες τις άλλες, είχαν την τύχη να ζήσουν οι θεατές της παράστασης «Το παν» στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκη….

«Και ξαφνικά ακούω το χειροκρότημα και τον βλέπω να γονατίζει», είπε η ηθοποιός Βαρβάρα Ζαφειριάδου.

Ο ηθοποιός Σταύρος Γεωργάκης, μετά το τέλος της παράστασης αποφάσισε να ρίψει αυλαία στην εργένική ζωή και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό Βαρβάρα Ζαφειριάδου, πάνω στην θεατρική σκηνή με το κοινό να επιβραβεύει την τόλμη του και τον έρωτα του με ένα μεγάλο χειροκρότημα…

«Στην αρχή φοβόμουν, αλλά μετά με βοήθησε ο σκηνοθέτης», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Γεωργάκης.

Είναι η στιγμή που οι ηθοποιοί της παράστασης, υποκλίνονται στους θεατές. Ο Σταύρος που τον βλέπετε εδώ με το κοστούμι της παράστασης έχει κρύψει το δαχτυλίδι στην τσέπη του, ενώ η Βαρβάρα απορεί γιατί ο σκηνοθέτης την προσπερνάει και δεν την φωνάζει για υπόκλιση…

Η ανησυχία της Βαρβάρας έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα συγκίνηση και δάκρυα χαράς όταν είδε τον καλό της να γονατίζει και να της δίνει το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου.

Το ζευγάρι είναι μαζί 5 χρόνια και όπως λένε στην κάμερα του Live News η παράσταση «Το Παν» του Βησσαρίωνα Σάκου, ήταν αυτή που τους έκανε να επισημοποιήσουν την σχέση τους, καθώς έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί και όλα τα έσοδα δόθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το ζευγάρι πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της ζωής τους, με τις ευλογίες και του σκηνοθέτη τους που αναμένεται να είναι ο κουμπάρος τους!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα