Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Διαγόρα - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Διαγόρα – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Διαγόρα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα εκτελεστούν σήμερα Πέμπτη 16 και αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης οι εργασίες θα εκτελούνται από τον δήμο κατά τις ώρες 06:30 έως 18:00 κάθε ημέρας, από την έξοδο Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη,

Ειδικότερα, αύριο Πέμπτη (16/6/2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Διαγόρα, στο ρεύμα πορείας από την οδό Γρ. Λαμπράκη προς την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από την συμβολή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη έως την συμβολή της με τους κλάδους εισόδου προς την Περιφερειακή οδό (δυτικά και ανατολικά).

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη, Πρωτογένους, Ολύνθου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. (Η κίνηση των οχημάτων προς Περιφερειακή οδό θα διεξάγεται μέσω των οδών Γρ. Λαμπράκη και Αθ. Σταγειρίτη).

Την Παρασκευή (17/6/2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Διαγόρα, στο ρεύμα πορείας από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης προς την οδό Γρ. Λαμπράκη, από την συμβολή της με τον Κλάδο Εξόδου της Περιφερειακής Οδού (προς Διαγόρα – Γρ. Λαμπράκη) έως την συμβολή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Τυρολόης, Ολύνθου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. (Η κίνηση των οχημάτων της Περιφερειακής Οδού, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, θα διεξάγεται μέσω των οδών Αθ. Σταγειρίτη και Γρ. Λαμπράκη. Η κίνηση των οχημάτων της Περιφερειακής οδού, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται μέσω του κλάδου εξόδου Τριανδρίας και της οδού Κατσιμίδη).

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα