Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Εορτασμός της "Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας" του Προστάτη του Σώματος Αγίου...

Θεσσαλονίκη: Εορτασμός της “Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας” του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Η “Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας”, του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου και η 40η Επέτειος από την ίδρυση αυτής, εορτάστηκε σήμερα στις το πρωί 10:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της εκδήλωσης τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά χοροστατούντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη, κ. Ιάκωβου Αθανασίου, Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως, ως εκπροσώπου του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Φιλόθεου, ενώ αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου, κ. Δημήτριου Μάλλιου.

Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου, οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης, Άννα Ευθυμίου και Δημήτριος Κούβελας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γιουτίκας, εκπρόσωποι των Δημάρχων Θεσσαλονίκης και Παύλου Μελά, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας, ο Διοικητής Α.Δ.Ι.Σ.Π.Ο., Υποπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρβαλής, ο Διοικητής του ΝΑΣΒΕ, Πλοίαρχος Δημήτριος Πατσίκας ΠΝ, εκπρόσωποι του Γ’ Σώματος Στρατού N.R.D.C. – GR και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Επίσης, παρέστησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η Διευθύντρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ο εκπρόσωπος του Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, ανώτεροι και κατώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Ελληνικής Αστυνομίας, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων Αποστράτων της Αστυνομίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ..

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα