Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη : Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη : Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
🌺Στις 7 Δεκέμβρη του 1987 καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ η 26 Ιουνίου ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών.
🌈Η φετινή μας εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους την Τετάρτη 26 Ιουνίου από τις 18.00- 21.00. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις και ενημέρωση στο κοινό για τη λειτουργία των θεραπευτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, θα λειτουργούν εκθέσεις φωτογραφίας, καλλιτεχνικών έργων και κεραμικών.
📻Ηχογραφημένες φωνές ανθρώπων που συμμετέχουν στις θεραπευτικές δομές του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΣΗ θα ακουστούν στο κέντρο της πόλης μας, στέλνοντας μηνύματα ενάντια στο στίγμα και τον αποκλεισμό.
🦚Στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, στο ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ και στο ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ υποστηρίζουμε τους ανθρώπους ώστε να έρθουν ξανά σε επαφή με τη χαρά της δημιουργικότητας. Το παιχνίδι, η τέχνη και η επικοινωνία χτίζουν τα θεμέλια μιας ζωής μακριά από τις εξαρτήσεις.
🏝Γιατί ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ μας, ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ.
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα