Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν χρήματα από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους τεχνικούς - Επιτέθηκαν στους...

Θεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν χρήματα από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους τεχνικούς – Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν :

 

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (26-11-2022) στην περιοχή των Αμπελοκήπων, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 46 και 37 ετών,  οι οποίοι προσποιούμενοι τους τεχνικούς, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη. Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίησή τους, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.
  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, πρώτες πρωινές ώρες χθες (26-11-2022) στο κέντρο της πόλης, 28χρονος ημεδαπός, καθώς έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος να περιεργάζεται τσάντες με δύο (2) συνεργούς και να έχουν αφαιρέσει χρηματικό ποσό περίπου (50) ευρώ, κάρτα τράπεζας κ.α.. Ο παραπάνω ακινητοποιήθηκε από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ από την περαιτέρω έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 28χρονου αλλοδαπού ως ενός εκ των συνεργών.

 

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα