Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Αυτό είναι το email που έστειλε λίγο πριν βάλει τέλος στη...

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το email που έστειλε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του o γυμναστής (ΦΩΤΟ)

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών και δικαστικών αρχών έχει μπει ένα e-mail, που φέρεται να εστάλη από τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του γυμναστηρίου που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπαναούμ, λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Το e-mail έχει σταλεί σε 24 παραλήπτες, μεταξύ αυτών και o δικηγόρος του βασικού κατηγορουμένου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού με την 24χρονη Γεωργία. Ο τίτλος ξεκινάει με το ονοματεπώνυμο της γυναίκας που, όπως ισχυρίζεται ο αυτόχειρας, ευθύνεται για την οικονομική του καταστροφή και την ψυχολογική του κατάρρευση, ενώ αναφέρεται ξεκάθαρα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, στο οποίο συμμετείχε η Γεωργία.

Όπως αναφέρεται στο e-mail, «η (σ.σ. γυναικείο ονοματεπώνυμο) μάνα της δεκαεπτάχρονης (σ.σ. γυναικείο ονοματεπώνυμο) ήταν πίσω από το πάρτυ στην σουίτα που πήγε η Γεωργία Μπίκα».

«Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωσή μου να μάθουνε όλοι ότι αυτό το άτομο (σ.σ γυναικείο ονοματεπώνυμο) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου» αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που φέρεται να έχει αποσταλεί από το επαγγελματικό e-mail του γυμναστηρίου που διατηρούσε ο 50χρονος.

Η συνέχεια του κειμένου είναι ίδια με το περιεχόμενο της ανάρτησης που φέρεται να είχε κάνει ο 50χρονος γυμναστής στο Facebook, λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος, το μεσημέρι της Τρίτης, και δημοσίευσε χθες το protothema.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο e-mail, που εξετάζεται από τις Αρχές, γίνεται έλεγχος για το αν συνοδεύεται από «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου και ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

mail-papanaoym

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα