Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για παράνομη μετανάστευση

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για παράνομη μετανάστευση

Αστυνομική επιχείρηση κατά της παράνομης μετανάστευσης πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης και του κέντρου της πόλης .
Αστυνομικοί έλεγξαν 198 άτομα, προσάγοντας 33 αλλοδαπούς, από τους οποίους συνέλαβαν επτά , καθώς στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Κατά την ίδια αστυνομική επιχείρηση βεβαιώθηκαν 2 πρόστιμα, συνδεόμενα με παραβάσεις για τη μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.
Αναλητικά :

Ελέγχθηκαν (198) άτομα, συνελήφθησαν (7) αλλοδαποί και βεβαιώθηκαν παραβάσεις στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, απογευματινές έως βραδινές ώρες χθες (02-06-2021), πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών κι άλλων Διευθύνσεων, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στις περιοχές Πάρκο Εθνών, πλατεία Γαλοπούλου, Ν. Σιδηροδρομικός Σταθμός, πλατεία Αριστοτέλους, πλατεία Ναυαρίνου και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλεως.

Συγκεκριμένα:

• ελέγχθηκαν (198) άτομα,
• προσήχθησαν (33) αλλοδαποί και
• συνελήφθησαν (7) εξ’ αυτών, διότι στερούνταν νόμιμων εγγράφων διαμονής στην χώρα ενώ τρία (3) ανήλικα τέθηκαν σε προστατευτική φύλαξη.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν δύο (2) παραβάσεις στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι στοχευμένες δράσεις θα διευρυνθούν και σε άλλες περιοχές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα