Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Αναβάλλεται ξανά, λόγω καιρού, η συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη

Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται ξανά, λόγω καιρού, η συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη

Η αναβληθείσα συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην παραλία της Αρετσούς, δυστυχώς αναβάλλεται και πάλι, αφού η μετεωρολογική πρόγνωση προβλέπει ξανά κακοκαιρία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια (ηλεκτρονικά και έντυπα) που έχουν προπωληθεί, ισχύουν για την νέα ημερομηνία.

Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να ακυρώσει το εισιτήριο που έχει αγοράσει, μπορεί να το επιστρέψει στο σημείο προπώλησης που το αγόρασε, (για τα έντυπα εισιτήρια), ή να ακολουθήσει την διαδικασία που ορίζει η TicketServices (για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια), για να του επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο.
Για τη συναυλία

Η συμμετοχή του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη στις εκδηλώσεις του ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ 2024 επιβεβαιώνει τη ζωντανή σχέση του Δήμου Καλαμαριάς με το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας. Οι συνεργάτες του μα και ο ίδιος, θα μας χαρίσουν την αγάπη τους για αυτό που ασκούν. Την Τέχνη της Μουσικής!

Τις μουσικές και τα τραγούδια τους, θα μοιραστούμε αυτή την γλυκιά βραδιά του Σεπτέμβρη στις 28, στον εμβληματικό χώρο της πλαζ της Αρετσούς, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των Καλαμαριωτών αλλά και όλης της Θεσσαλονίκης.

Ώρα έναρξης: 21.00

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα