Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Έχει οριοθετηθεί η φωτιά στο Καλαμωτό

Θεσσαλονίκη: Έχει οριοθετηθεί η φωτιά στο Καλαμωτό

Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 3 σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Καλαμωτό του Δήμου Λαγκαδά, σύμφωνα με ενημέρωση του δήμου. 

Όπως επισημαίνει το δήμος σε σχετική ανάρτηση στο facebook, άμεση ήταν η παρέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η φωτιά που ξέσπασε στο Καλαμωτό του Δήμου Λαγκαδά.

Τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, η οποία επιχείρησε με 14 οχήματα, 40 άτομα και τρία ελικόπτερα, συνέδραμε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαγκαδά με την κινητοποίηση μηχανήματος έργου και υδροφόρας.

Παρόντες στο Καλαμωτό, από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξέσπασε η πυρκαγιά, ήταν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά, Ηλίας Στόιος, ο οποίος, μάλιστα, βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλινδοίων, κ. Αποστολίδης, και η πρόεδρος της Κοινότητας Ζαγκλιβερίου, κα. Πατουκά.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαγκαδά χρειάστηκε να συνδράμει σήμερα, για την κατάσβεση άλλης μιας πυρκαγιάς, το πρωϊ, στο Δρυμό, στα σύνορα των Δήμων Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί και μειώθηκε η δύναμη της πυροσβεστικής που επιχειρεί στο σημείο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα