Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Έρχεται στην Agrotica ο Στέφανος Κασσελάκης - Επιχείρηση προσέγγισης στους αγρότες

Θεσσαλονίκη: Έρχεται στην Agrotica ο Στέφανος Κασσελάκης – Επιχείρηση προσέγγισης στους αγρότες

Είμαστε δίπλα στους αγρότες είναι το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη που μέσω ανακοινώσεων του κόμματος αλλά και αναρτήσεων του ίδιου θέλει να τους προσεγγίσει.

Με μια δέσμη 8 μέτρων ως απάντηση των αιτημάτων στις αγροτικές κινητοποιήσεις ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε με νόημα πως έχει αφουγκραστεί την ανησυχία των αγροτών για την ανασφάλεια που βιώνουν και την κρίνει απολύτως δικαιολογημένη όπως και τον αναβρασμό που επικρατεί.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδιάζει να βρεθεί το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη για την έκθεση της Agrotica, με τους αγρότες να ζεσταίνουν τις μηχανές τους και να ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις έξω από την έκθεση μαζί με τους κτηνοτρόφους της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Η παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων δίπλα στους αγρότες δείχνει την διπλή στόχευση της Κουμουνδουρου τόσο για την κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων ως απάντηση των προβλημάτων όσο και για έμπρακτη στήριξη των κοινωνικών ομάδων.

Μάλιστα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν πως για αυτό το λόγο θα είναι και επιτυχημένα τα αναπτυξιακά συνέδρια που διοργανώνει η αξιωματική αντιπολίτευση. Στις 4 Φεβρουαρίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στην Κοζάνη για το πρώτο συνέδριο στην Δυτική Μακεδονία ενώ το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στη Λάρισα για τα θέματα της Θεσσαλίας.

Όπως όλα δείχνουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις θα δώσουν έναν άλλο τόνο σε αυτή την επίσκεψη από την αρχική σχεδίαση. Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως σημειώνουν και συνομιλητές του, πιστεύει πως είναι μια καλή ευκαιρία μέσω της παρουσίας του στον Θεσσαλικό κάμπο να πιάσει ξανά το νήμα της επαφής με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Άλλωστε η καθυστέρηση της καταβολής των αποζημιώσεων μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και η εγκατάλειψη που νιώθουν από την κυβέρνηση ανοίγουν τον δρόμο για μια καινούργια σχέση. Εξάλλου μέσω αυτού του μηνύματος από την Θεσσαλία θα επιχειρήσει να χτίσει μια νέα στρατηγική με τους πολίτες στο επίκεντρο.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα