Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Έργα από σήμερα στην Περιφερειακή - Θα εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες

Θεσσαλονίκη: Έργα από σήμερα στην Περιφερειακή – Θα εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου 2022.

Οι εργασίες θα είναι τμηματικές και θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος” (Κ13) μέχρι το ύψος του κόμβου Πανοράματος (Κ11 – οδός Πρασακάκη), στην κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Η εκτέλεση των εργασιών κατά τις νυχτερινές ώρες, δηλαδή από τις 22.00’ μέχρι τις 06.00’ το πρωί, κρίθηκε επιβεβλημένη, όχι μόνο για να περιοριστεί η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών στη διάρκεια της ημέρας, όταν οι κυκλοφοριακοί φόρτοι είναι αυξημένοι, αλλά και επειδή κατά τη διάρκεια των ασφαλτοστρώσεων θα απαιτηθεί πλήρης αποκλεισμός ενός κόμβου κάθε φορά.

Οι ασφαλτοστρώσεις θα αρχίσουν την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 καθημερινά μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, από το ύψος του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος” προς τα δυτικά.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και θα ολοκληρωθούν στο διάστημα από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022.

Με την έναρξη των εργασιών τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 θα αποκλειστεί πλήρως ο κόμβος Κ13 για τις ώρες εκτέλεσης της ασφαλτόστρωσης. Ο κόμβος θα αποκλείεται μέχρι τα συνεργεία να ολοκληρώσουν το πρώτο τμήμα της ασφαλτόστρωσης, μέχρι τον κόμβο της Μουδανίων (Κ12). Στη συνέχεια θα αποκλείεται πλήρως κατά τη διάρκεια των εργασιών ο κόμβος Κ12 μέχρι να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση έως λίγο πριν τον κόμβο Πανοράματος (Κ11).

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την περιφερειακή οδό, στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των ασφαλτοστρώσεων, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα