Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Έντονο το ενδιαφέρον για τις 75 θέσεις της νέας αγοράς «Μοδιάνο»

Θεσσαλονίκη: Έντονο το ενδιαφέρον για τις 75 θέσεις της νέας αγοράς «Μοδιάνο»

Έντονο αποτυπώνεται το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για τις εβδομήντα πέντε θέσεις στη νέα αγορά «Μοδιάνο» -σημείο ορόσημο για τη Θεσσαλονίκη- που θα ανοίξει τις πύλες της την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Ήδη, περισσότεροι από 350 επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας και ορισμένοι από την πρωτεύουσα έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να αποτελέσουν μέρος του ιστορικού παζλ.

Της Θεοδώρας Απότα

Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν στη διάρκεια περιπατητικής συνέντευξης που δόθηκε το πρωί της Τρίτης, ενόψει του 16ου πολυσυνεδρίου Καινοτομίας & Ανάπτυξης, με θέμα τις «Προοπτικές του Αγροδιατροφικού Κλάδου», μία διοργάνωση από το kabusiness και τη δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου Φάις, Γεωργία Δώδου, τα καταστήματα που θα λειτουργούν μέσα στη νέα αγορά «Μοδιάνο» θα είναι επτά, οκτώ και δέκα τετραγωνικών μέτρων ωστόσο θα δίνεται η δυνατότητα συνένωσης δύο – με την προϋπόθεση να μη ξεπερνούν τα 20 τ.μ..

Η αγορά θα είναι οργωμένη σε γειτονιές ανάλογα με τα είδη τροφίμων (κρέας, ψάρι, οπωροκηπευτικά) και σε κόνσεπτ όσον αφορά το τι προσφέρουν (café, cocktails, εθνικές κουζίνες). «Στόχος μας, δεν είναι μόνο να παραδώσουμε μια αγορά τροφίμων, αλλά ένα κέντρο πολιτισμού, στο οποίο θα διοργανώνονται εκδηλώσεις πολιτιστικές, μουσικές και γαστρονομικές», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Δώδου ενώ εκτίμησε ότι «η αγορά στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της θα προσελκύσει 4 εκατομμύρια επισκέπτες και καταναλωτές».

Σημειώνεται ότι, στα μέσα Ιουνίου αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών στα κελύφη των καταστημάτων έτσι ώστε να ακολουθήσει η διαμόρφωση των εσωτερικών τους χώρων. Βασικό προαπαιτούμενο της επιλογής μεταξύ των υποψηφίων αποτελεί να μη διατηρούν άλλο κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα