Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Έκλεψε... 19 φρεάτια και τα πούλησε

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε… 19 φρεάτια και τα πούλησε

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, εξιχνίασαν πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19χρονου αλλοδαπού, διότι τον Μάρτιο του 2022 παραβίασε παράθυρο σχολείου στην περιοχή της Τούμπας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό.

Επίσης, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 44χρονος ημεδαπός, καθώς διέρρηξε οίκημα στην περιοχή της Μενεμένης, πλην όμως έγινε αντιληπτός πριν προλάβει να αφαιρέσει αντικείμενα.

Τέλος, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου συνέλαβαν 25χρονο ημεδαπό, ο οποίος αφαίρεσε από την περιοχή του Ευόσμου 19 φρεάτια όμβριων υδάτων, τα οποία πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης στην περιοχή της Πολίχνης ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις Δικαστικές Αρχές και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα