Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Έβλεπε live από το…Παρίσι τους διαρρήκτες να εισβάλουν στο ζαχαροπλαστείο του

Θεσσαλονίκη: Έβλεπε live από το…Παρίσι τους διαρρήκτες να εισβάλουν στο ζαχαροπλαστείο του

Έναν διαρρήκτη να εισβάλει στο κατάστημά του στη Θεσσαλονίκη και να το κάνει «γυαλιά καρφιά» ψάχνοντας για χρήματα, είδε σε απευθείας μετάδοση ο γνωστός ζαχαροπλάστης, Μάριος Παπαδόπουλος, την ώρα που βρισκόταν στο Παρίσι για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αρτοποιίας 2022.

 

 

Ο κ. Παπαδόπουλος,  πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, είχε επιστρέψει αργά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και ξαφνικά, στη μία τα ξημερώματα, ήρθε ειδοποίηση από το σύστημα του συναγερμού στο κινητό του τηλέφωνο. Τότε είδε live τον δράστη να ψάχνει για χρήματα.

Ο δράστης για να καταφέρει να μπει στο κατάστημα έσπασε τη γυάλινη τζαμαρία της πόρτας και στην συνέχεια προσπάθησε να απενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού. Παρότι μάλιστα περνούσαν αρκετά αυτοκίνητα έξω από το κατάστημα, εκείνος απτόητος συνέχισε να ψάχνει για τη λεία του, τελικά όμως έφυγε άπραγος…χωρίς χρήματα και γλυκά.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα