Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: «Άντε γεια Δήμαρχε» στο θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη-Δωρεάν οι προβολές

Θεσσαλονίκη: «Άντε γεια Δήμαρχε» στο θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη-Δωρεάν οι προβολές

Συνεχίζονται οι δωρεάν προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά με την ισπανική οικογενειακή κωμωδία «Άντε γεια Δήμαρχε» του σκηνοθετικού δίδυμου Τέλμο Εσνάλ και Αζιέρ Αλτούνα, από την Πέμπτη 12 έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου.

Ένας δήμαρχος αποσύρεται επικαλούμενος λόγους υγείας και τοποθετεί ως αντικαταστάτρια τη γυναίκα του. Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να μην υπακούσει σε εντολές και και αποφασίζει ν’ αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των πραγμάτων στην πόλη της . Φέρνει τα πάνω κάτω, η σύγκρουση με τον σύζυγο είναι αναπόφευκτη και… τα ευτράπελα αρχίζουν !

Η είσοδος είναι χωρίς χρηματικό αντίτιμο, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ενημερώνει ότι όλες οι ταινίες του φετινού καλοκαιριού θα ξεκινούν στις 21.15 ενώ λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την είσοδο (προσέλευση από τις 20.30).

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα