Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεοφάνεια χωρίς τη ρίψη του Σταυρού σε δήμους της Θεσσαλονίκης

Θεοφάνεια χωρίς τη ρίψη του Σταυρού σε δήμους της Θεσσαλονίκης

Χωρίς τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί φέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων σε δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω της πανδημίας. Δείτε αναλυτικά.

Δεν θα γίνουν τελετές αγιασμού των υδάτων σε χώρους εκτός των Ιερών Ναών στο δήμο Θέρμης

Με απόφαση του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου οι φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανίων και συγκεκριμένα, οι τελετές αγιασμού των υδάτων οι οποίες είναι προγραμματισμένες να γίνουν σε χώρους εκτός των Ιερών Ναών, δυστυχώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω της πολύ κακής επιδημιολογικής εικόνας και της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων covid-19, στην περιοχή. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις στους Ιερούς Ναούς θα διεξαχθούν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα των Ιερών Ναών.

Ματαιώνεται ο Αγιασμός των Υδάτων στο κολυμβητήριο Πανοράματος

Ανήμερα των Θεοφανείων οι λατρευτικές εκδηλώσεις στους Ιερούς Ναούς θα διεξαχθούν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα των Ιερών Ναών. Ο Αγιασμός των Υδάτων στο δημοτικό κολυμβητήριο Πανοράματος ματαιώνεται λόγω της πανδημίας και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων.

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ο αυριανός (6/1/2022) αγιασμός των υδάτων στο συντριβάνι της Πλατείας Επταλόφου (Αμπελόκηποι) δεν θα πραγματοποιηθεί για την αποφυγή συγχρωτισμού και την προστασία των συμπολιτών μας από τη διάδοση του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα