Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκη''Θεματοφύλακες του Συντάγματος''. Ποια είναι η ομάδα που ''μπούκαρε'' σε διαγνωστικό της...

”Θεματοφύλακες του Συντάγματος”. Ποια είναι η ομάδα που ”μπούκαρε” σε διαγνωστικό της Τούμπας για να κάνει έλεγχο

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου θα καθίσουν στο εδώλιο οι τέσσερις συλληφθέντες, τρεις άντρες και μία γυναίκα, οι οποίοι φορώντας μπουφάν με εθνόσημα, που παρέπεμπαν σε στολές αστυνομικών, εισέβαλαν σε διαγνωστικό κέντρο που διενεργεί rapid test στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης και με φωνές ζήτησαν από τον υπεύθυνο την άδεια λειτουργίας της επιχείρησης, λέγοντας μάλιστα πως είναι οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

 

Το γεγονός συνέβη την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και οι τέσσερις συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την Πέμπτη μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος ήρε την κράτησή τους και όρισε δικάσιμο για τις 8 Νοεμβρίου.

 

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για αντιποίηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών και για παράνομη βιντεοσκόπηση.

 

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

 

Εργαζόμενοι στο διαγνωστικό κέντρο και άτομα που περίμεναν για να κάνουν rapid test, έκπληκτοι είδαν να «μπουκάρουν» τέσσερα άτομα, τα οποία φορούσαν στολές που παρέπεμπαν σε αυτές της Αστυνομίας και είχαν ραφτά στο ύψος του μπράτσου με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, το δικέφαλο αετό και το λογότυπο «Σώμα Θεματοφυλακής Άρθρου 120 Σ». Όταν ο υπεύθυνος του διαγνωστικού κέντρου τους ρώτησε ποιοι είναι, εκείνοι φέρεται να απάντησαν ότι είναι «όργανα της συνταγματικής αστυνομίας». Παράλληλα, με φωνές ζητούσαν από τον υπεύθυνο του διαγνωστικού κέντρου να τους δείξει την άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και χωρίς να προβάλουν κάποια αντίδραση οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας, όπου υποβλήθηκαν μηνύσεις.

 

Οι ονομαζόμενοι ως «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» είναι μια ομάδα αρνητών του κορονοϊού με σαφή εθνικιστική ρητορική και οι οποίοι τάσσονται κατά των εμβολίων ακόμα και της διενέργειας rapid test. Κάνουν αναρτήσεις μέσα από διάφορες σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά διατηρούν και δική τους ιστοσελίδα, την epithesiellinwn-a120s.com».

Στενές σχέσεις με τον Αρτέμη Σώρρα και Χρυσή Αυγή

 

Αν και δηλώνουν ότι δεν ανήκουν σε κάποιο πολιτικό κόμμα ή κίνημα, αρκετοί από αυτούς φέρονται να έχουν στενές σχέσεις με την «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και κάποιοι να διετέλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Μέσα από την ιστοσελίδα τους καλούν τους πολίτες να επικοινωνήσουν μαζί τους και μαζί με κάποιον «θεματοφύλακα» να καταθέσουν μήνυση «εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος».

Τι αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους

 

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν: «Είμαστε Έλληνες πολίτες που θέλουμε να κάνουμε κάτι για τους Εαυτούς μας και τη χώρα μας. Δεν ανήκουμε σε κάποιο κόμμα ή κίνημα. Είμαστε απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που, βλέποντας τα εγκλήματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αποφασίσαμε να δράσουμε πρώτα ατομικά, και μετά συλλογικά, ώστε να ελευθερωθούμε και πάλι.

 

Το να δράσεις κι εσύ είναι απλό. Επικοινωνείς με κάποιον από τους Θεματοφύλακες της περιοχής σου (θα τους βρεις ΕΔΩ), και πηγαίνεις, μετά από την καθοδήγηση του Θεματοφύλακα, στο αστυνομικό τμήμα που ανήκεις για να καταθέσεις την αναφορά-καταγγελία-μήνυση εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος, και παρανομούν ασυστόλως εναντίον των πολιτών του Έθνους. Όλοι οι επίορκοι πολιτικοί και μέλη του συστήματος από το 2011 έχουν διαπράξει το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας, έχοντας διαμελίσει και ξεπουλήσει την κυριαρχία της χώρας σε ξένα εδάφη.

 

Με αυτόν τον απλό τρόπο, γίνεσαι ξανά Έλληνας πολίτης, κατοχυρώνεις τα Συνταγματικά σου δικαιώματα (το Σύνταγμα είναι πάνω από κάθε Νόμο), είσαι υπεύθυνος πλέον του Εαυτού σου, και φυλάττεις το Σύνταγμα.

 

Εξαιρείσαι από μάσκες, πρόστιμα, τεστ, εμβόλια, και οτιδήποτε είναι Αντισυνταγματικό. Έχεις δικαίωμα και είσαι υποχρεωμένος, βάση της Ιερής Δήλωσης που υπέγραψες, να καταγγείλεις οτιδήποτε παράνομο δεις να γίνεται στην Ελλάδα σου.

 

Επειδή η ώρα να δράσεις είναι τώρα, και μόνο με βάση το Σύνταγμα μπορούμε να αντισταθούμε στις παρανομίες που καθημερινά συμβαίνουν στη χώρα, πάτα ΕΔΩ, επικοινώνησε με κάποιον Θεματοφύλακα ώστε να σε καθοδηγήσει, και έλα να πάρουμε την Ελλάδα πίσω.

 

Τα πολλά και μεγάλα λόγια τελείωσαν. Γινόμαστε ένα όλοι οι Έλληνες κάτω από την ομπρέλα του Συντάγματος. Ενημερώσου σωστά και δραστηριοποιήσου.

 

Γιατί μόνο με ατομική και συλλογική πρωτοβουλία, θα δούμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό να λάμπουν ξανά. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε τη χώρα μας πίσω.

 

Θα δεις… μια μέρα θα ξυπνήσουμε στο καλύτερο αύριο που χτίζουμε τώρα!».

 

Το άρθρο 120 του Συντάγματος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι Έλληνες «…δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

ethnos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα