Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘέρμη: Συνελήφθη γυναίκα που φιλοξενούσε 94 σκυλιά στο σπίτι της

Θέρμη: Συνελήφθη γυναίκα που φιλοξενούσε 94 σκυλιά στο σπίτι της

Στην σύλληψη μιας 52χρονης προχώρησαν οι αρχές του αστυνομικού τμήματος Θέρμης την Πέμπτη 7 Μαρτίου, η οποία φιλοξενούσε στην αυλή του σπιτιού της 94 σκυλιά παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Πέμπτης 7 Μαρτίου σε περιοχή της Θέρμης, όπου διαμείνει η 52χρονη, οι αστυνομικές υπηρεσίες, κατόπιν σχετικής καταγγελίας, με την συνδρομή υπάλληλων της διεύθυνσης δημόσιας υγείας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του τμήματος υγείας ζώων της Διεύθυνσης κτηνιατρικής μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν στοχευμένη δράση κατά την διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε, ότι στην αυλή του σπιτιού της διαβιούσαν ενενήντα τέσσερα σκυλιά, χωρίς να εξασφαλίζονται οι συνθήκες διαβίωσης τους με αποτέλεσμα να παραβιάζονται οι κανόνες ευζωίας τους. Οι χώροι στους οποίους ζούσαν τα σκυλιά φαίνεται πως ήταν ακάθαρτοι και ρυπαροί, με πλήθος αδρανών υλικών, νεκρά τρωκτικά, λιμνάζοντα ύδατα και περιττώματα.

Συνεπώς αποφασίστηκε η συλληφθείσα σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις που αφορούν στον υγειονομικό κανονισμό και στη νομοθεσία περί δεσποζόμενων ζώων, να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Παράλληλα από την διεύθυνση κτηνιατρικής μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης αναμένεται ταυτοποίηση των ζώων, προκειμένου να βεβαιωθούν οι σχετικές παραβάσεις και  επιβολή διοικητικών προστίμων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα