Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘάνατος 22χρονης στο Πανόραμα: «Δεν πιστεύουμε ότι έπεσε μόνη της»-Μήνυση καταθέτει η...

Θάνατος 22χρονης στο Πανόραμα: «Δεν πιστεύουμε ότι έπεσε μόνη της»-Μήνυση καταθέτει η οικογένεια

«Έγκλημα» θεωρούν ότι βρίσκεται πίσω από την πτώση 22χρονης στο Πανόραμα, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη από πτώση δέκα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου. Η νεαρή προχθές υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Το απόγευμα ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

«Ζητούμε να διερευνηθεί δεν πιστεύουμε ότι έπεσε μόνη της», είπε ο πατέρας της 22χρονης λίγα λεπτά πριν την αυτοψία που έγινε το μεσημέρι στο μπαλκόνι εστιατορίου απ’ όπου εκτιμάται ότι βρέθηκε στο κενό, από ύψος οκτώ μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Η κοπέλα εντοπίστηκε από γείτονες όταν καλούσε σε βοήθεια.

Μετά τον θάνατό της σήμερα έγινε η νεκροτομή και στάλθηκαν στοιχεία για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Παράλληλα η ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης εξέτασε η ίδια τον χώρο της πτώσης της 22χρονης στο Πανόραμα, παρουσία των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και της τεχνικής συμβούλου της οικογένειας. «Θεωρούμε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια που πρέπει να διερευνηθεί», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Μπαμπανάρας.

Οι συγγενείς αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις για την πτώση ότι προκλήθηκε από ατύχημα όταν προσπάθησε να βγάλει σέλφι με τα πυροτεχνήματα δεν ευσταθούν, καθώς το μπουφάν και το κινητό της βρέθηκαν στο μπαλκόνι, ενώ η ίδια ήταν στο έδαφος. «Το είχε αφήσει το κινητό, δεν θα φαινόταν κάτι. Όταν βγάζεις σέλφι δεν κρατάς το κινητό, γιατί δεν έπεσε», διερωτήθηκαν. Επίσης απέρριψαν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας λέγοντας πως η νεαρή δεν είχε προβλήματα που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο, ενώ νωρίτερα είχε στείλει μήνυμα σε φίλη της, ενώ τηλεφώνησε και στον πατέρα της, την ώρα που ήταν στη δουλειά.

πηγή karfitsa.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα