Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΗ Πόλη Ανάποδα: Το debate στην TV-100 να γίνει -με ή χωρίς...

Η Πόλη Ανάποδα: Το debate στην TV-100 να γίνει -με ή χωρίς τον κ. Ζέρβα!

Η απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, να απέχει από το προγραμματισμένο για χθες, Παρασκευή 29/9, debate, καθώς και η απόφαση της διοίκησης της TV100 να ακυρώσει τελικά τη συζήτηση, αποτελούν υποτίμηση της δημοκρατίας, αλλά και προσβολή για τους δημότες και τις δημότισσες, στους οποίους και τις οποίες ανήκουν τα δημοτικά μέσα.

Όλα αυτά δεν μας εκπλήσσουν, καθώς ο κ. Ζέρβας απουσίασε, όπως γνωρίζετε, από οποιαδήποτε αντίστοιχη συζήτηση έχουν οργανώσει ή σχεδιάζουν άλλοι φορείς της πόλης. Όπως απουσίαζε άλλωστε επιδεικτικά και επιλεκτικά επί τέσσερα χρόνια από τις συζητήσεις στο κορυφαίο εκλεγμένο όργανο της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως Πόλη Ανάποδα έχουμε επικοινωνήσει ήδη από το πρωί της Παρασκευής με τις παρατάξεις Θεσσαλονίκη για Όλους, Λαϊκή Συσπείρωση, Όλοι Εμείς, Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, για να συμφωνήσουμε σε μια από κοινού επιστολή προς τη διοίκηση της TV100, καταδικάζοντας την ακύρωση της συζήτησης και επιμένοντας στην ανάγκη διεξαγωγής της σε νέα ημερομηνία, με ή χωρίς τον κ. Ζέρβα. Μέχρι τη στιγμή αυτή μας έχει απαντήσει θετικά, δια του επικεφαλής της κ. Τσαβλή, η παράταξη Όλοι Εμείς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα