Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΗ προκήρυξη για την ανάθεση σύμβασης 60 Ελεγκτών στον ΟΑΣΘ - Εξάωρη...

Η προκήρυξη για την ανάθεση σύμβασης 60 Ελεγκτών στον ΟΑΣΘ – Εξάωρη απασχόληση

Ο ΟΑΣΘ προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάθεση μέρους του έργου ελέγχου κομίστρου σε ανάδοχο , που θα προκύψει κατόπιν ηλεκτρονικού διαγωνισμού. 

 

Αντικείμενο της σύμβασης είναι….

η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης ελέγχου έκδοσης και κατοχής των αποδεικτικών καταβολής του νόμιμου κομίστρου της εκτελούμενης διαδρομής από τους διακινούμενους επιβάτες με τα αστικά λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στην περιοχή ευθύνης του και με τα λεωφορεία της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. στην οποία ανατέθηκε από τον Ο.Σ.Ε.Θ. το έργο των περιαστικών επιβατικών μεταφορών στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης με σκοπό να αντιμετωπιστεί η εισιτηριοδιαφυγή και να εφαρμοστεί ο Κανονισμός Διενέργειας Ελέγχου Κομίστρου του Οργανισμού.
 
Οι υποψήφιοι ανάδοχοι (ιδιωτικές εταιρείες), πρέπει:
1. Κατά την διάρκεια της τελευταίας τριετίας, πριν την υποβολή της προσφοράς τους, να έχουν εκτελέσει τουλάχιστον τρεις (3) συμβάσεις βοηθητικών υπηρεσιών ή/και υπηρεσιών προς επιχειρήσεις.
2. Να διαθέτουν προσωπικό τουλάχιστον εκατό (100) ατόμων κατά μέσο όρο τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες προ της δημοσίευσης του παρόντος διαγωνισμού.
Σελίδα 20
3. Να διαθέτουν έδρα ή υποκατάστημα ή οργανωμένο γραφείο εντός της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

 

Δήμκας : “ο κ.Υπουργός μάλλον το έθεσε λάθος για τους 22 Ελεγκτές του ΟΑΣΘ” – ΒΙΝΤΕΟ

Οι υπηρεσίες θα παρέχονται από τον ανάδοχο καθημερινά (εκτός Κυριακής και αργιών) από τις 6:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ., με την διάθεση εξήντα (60) ατόμων, που θα απασχολούνται σε βάρδιες εξάωρης απασχόλησης, ούτως ώστε να διενεργείται ο έλεγχος των αποδεικτικών κομίστρου από ομάδες των δύο (2) ατόμων σε κάθε βάρδια. Η αρμόδια Διεύθυνση, σε συνεργασία με τον ανάδοχο, θα καθορίζει το μηνιαίο πρόγραμμα των γραμμών και του ωραρίου, όπου θα παρέχονται οι ζητούμενες υπηρεσίες.

Ο ανάδοχος υποχρεούται για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών καθημερινά από εξήντα (60) άτομα προσωπικό που πληρούν τις προϋποθέσεις και τους όρους του άρθρου 2 της παρούσας. Tα φυσικά πρόσωπα που θα δηλωθούν από τον προσφέροντα ως προσωπικό, δύναται να απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ή ανεξαρτήτων υπηρεσιών, η οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχει συναφθεί μέχρι και δέκα (10) ημέρες μετά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης του διαγωνισμού.

Ο ανάδοχος μεριμνά καθημερινά για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών από εξήντα (60) άτομα προσωπικό και την έγκαιρη αναπλήρωση τους, σε περίπτωση απουσίας των αρχικά δηλωθέντων ατόμων στην παροχή των υπηρεσιών.

Καταλληλότητα του απασχολούμενου προσωπικού

1. Τα απασχολούμενα από τον ανάδοχο άτομα στην παροχή των συμβατικών υπηρεσιών θα πρέπει να τηρούν κατ’ ελάχιστον τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

α. Θα είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισοδύναμου τίτλου σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

β. Θα είναι ηλικίας άνω των 25 και έως 45 ετών.

γ. Θα διακρίνονται από ποιοτικά χαρακτηριστικά θετικής και ευγενικής συμπεριφοράς, ομαδικής λειτουργίας, επικοινωνίας, πειθούς και αποτελεσματικότητας στη διαχείριση κρίσεων.

δ. Δεν θα έχουν καταδικαστεί για αδίκημα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ.1 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016.

ε. Θα δηλώσουν ότι δεσμεύονται να παρακολουθήσουν επιτυχώς το επιμορφωτικό σεμινάριο που αφορά τη νομοθεσία για την τιμολογιακή πολιτική στην αστική συγκοινωνία, τον έλεγχο κομίστρου και τον τρόπο διενέργειας αυτού καθώς και τους κανόνες ενδεδειγμένης συμπεριφοράς προς τους επιβάτες, που θα γίνει υπό την εποπτεία της αρμόδιας υπηρεσίας του Ο.Α.Σ.Θ.

στ. Επιθυμητά πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι: η κατοχή πτυχίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γνώσεις και άλλων ξένων γλωσσών εκτός της αγγλικής, εμπειρία σε παρεμφερείς εργασίες, πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων επικοινωνίας, διαχείρισης θυμού/κρίσεων, πώλησης – προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων, κλπ.

https://sakisgeorgiadis.blogspot.com/2024/09/60.html

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα