Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΗ απόλυτη ειρωνεία! Αντιδήμαρχος του Ζέρβα ενοχλήθηκε από τραπεζοκαθίσματα πάνω σε γκαζόν

Η απόλυτη ειρωνεία! Αντιδήμαρχος του Ζέρβα ενοχλήθηκε από τραπεζοκαθίσματα πάνω σε γκαζόν

Ενώ ο δήμος Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σοβαρή έλλειψη πρασίνου, ενώ σε κάποια σημεία είναι εμφανής η εγκατάλειψη και η παραμέληση της συντήρησης του ένας αντιδήμαρχος της διοίκησης Ζέρβα παραπονέθηκε για τραπεζοκαθίσματα που τοποθέτησαν διοργανωτές φεστιβάλ πάνω σε γκαζόν.

Ειδικότερα, στο πάρκο της ΧΑΝΘ πραγματοποιείται το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ. Οι διοργανωτές τοποθέτησαν πάνω σε γκαζόν που υπάρχει τραπεζοκαθίσματα. Η εικόνα ενόχλησε τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σωκράτη Δημητριάδη, ο οποίος «έτρεξε» να δημοσιεύσει σχετική ανάρτηση στα social media, λες και δεν μπορούσε να απευθυνθεί ο ίδιος στον αρμόδιο αντιδήμαρχο για να επιληφθεί του ζητήματος. Όπως έγραψε «Όλες οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα μέσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης, έχουν σκοπό την ενημέρωση των θεσσαλονικέων. Για να πραγματοποιηθεί όμως μία εκδήλωση, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, θέτει κανόνες, τους οποίους οι οργανωτές οφείλουν να σεβαστούν και να τηρήσουν. Αυτό που αντίκρισα χθες 30/06 και σήμερα 01/07 στο πάρκο της ΧΑΝΘ, απέναντι από το Μέγα Αλέξανδρο και το Δημαρχείο, ήταν πραγματικά μία εικόνα ντροπής, διότι με την τοποθέτηση και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, αντικειμένων και την πώληση διαφόρων ειδών επάνω στους χώρους πρασίνου, κατά τη διάρκεια πού αντιρατσιστικού φεστιβάλ,, τους καταστρέφει και ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν περιποιεί τιμή για κανέναν, πόσο μάλλον για αυτούς τους ίδιους που αύριο θα πουν ότι η Θεσσαλονίκη έχει λίγο πράσινο, όταν αυτοί οι ίδιοι, είναι οι πρώτοι που το καταστρέφουν».

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι το να τοποθετηθούν κάποιες καρέκλες σε γκαζόν στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ συμβαίνει συχνά και στο εξωτερικό και δεν αποτελεί «κακοποίηση» του περιβάλλοντος. Αντίθετα, το να υπάρχει πράσινο που έχει αλλάξει χρώμα από τον ήλιο, να είναι απότιστο και με μια μικρή βροχή να γίνεται βούρκος στο παρτέρι που βρίσκεται είναι σίγουρα εγκατάλειψη και αδιαφορία από τους αρμόδιους.

Με την παρακάτω εικόνα από παρτέρι στην οδό Δ. Γούναρη ο κ. Δημητριάδης δεν ενοχλείται;

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από φεστιβάλ του εξωτερικού

Home - Taste of London: The World's Greatest Food Festival in London

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα