Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗρακλής Θεσσαλονίκης: Απρόθυμος για συμμέτοχη στα διοικητικά δρώμενα ο Βασίλης Χατζηπαναγής -...

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Απρόθυμος για συμμέτοχη στα διοικητικά δρώμενα ο Βασίλης Χατζηπαναγής – Τιμητική η πρόταση Μονεμβασιώτη

Την απροθυμία του να εμπλακεί στην διοίκηση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης εξέφρασε με δήλωσή ο κ. Βασίλης Χατζηπαναγής ευχαριστώντας τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για την τιμητική του πρόταση.

Αναλυτικότερα ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε δήλωση του αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστώ τον κ. Μονεμβασιώτη για την τιμητική πρόσκληση προς το πρόσωπο μου και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει. Από την πλευρά μου, απαντώντας στην ουσία της πρόσκλησης, θα ήθελα να γνωστοποιήσω στον κ. Μονεμβασιώτη, αλλά και στους φίλους του Ηρακλή, για πολλοστή φορά, πως οι δραστηριότητες μου στο πλαίσιο του “Camp Β. Χατζηπαναγής” με παιδιά και νέους ποδοσφαιριστές, καλύπτουν τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και όλο τον ελεύθερο χρόνο μου.

Εδώ και πολλά χρόνια έχω κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή με την οποία είμαι απολύτως ικανοποιημένος και δεν επιθυμώ να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο, αλλά ούτε και νιώθω την ανάγκη για αξιώματα και τιμητικές διακρίσεις, που δεν τα κέρδισα όταν έπρεπε. Εύχομαι στον Ηρακλή να βρει τον δρόμο του σύντομα και να ξαναγίνει μεγάλος, όπως στα χρόνια της δράσης μου και στον ίδιο τον κ. Μονεμβασιώτη, δύναμη και ελπίδα, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας”.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα