Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕύοσμος: Δύο άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν οδηγό απορριμματοφόρου

Εύοσμος: Δύο άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν οδηγό απορριμματοφόρου

Επίθεση σε βάρος οδηγού απορριμματοφόρου του δήμου Κορδελιού–Ευόσμου πραγματοποιήσαν δύο άτομα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο σημειώθηκε περίπου στις 9:30 το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου, στην οδό Αγαμέμνονος. Το πλήρωμα του απορριμματοφόρου προχωρούσε στην αποκομιδή των απορριμμάτων, όταν του επιτέθηκαν δύο άτομα -σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέλφια-, ισχυριζόμενα ότι ενοχλούνται από το θόρυβο του οχήματος. Τα δύο άτομα αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου, που μετέφεραν έναν κάδο και μόλις κατέβηκε ο οδηγός του απορριμματοφόρου από το όχημα, επιτέθηκαν και σε αυτόν. Με μία λαβή τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος είναι συμβασιούχους υπάλληλος του δήμου Κορδελιού–Ευόσμου με πρόγραμμα οκτάμηνης διάρκειας, γλύτωσε από τη μανία των δραστών χάρη στην επέμβαση περίοικων που έσπευσαν να βοηθήσουν. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο τραυματισμένος υπάλληλος μεταφέρθηκε με μέριμνα της διοίκησης του δήμου στο Κέντρο Υγείας, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του. Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.

Αναφορικά με το περιστατικό αναφέρει ο δήμαρχος Κορδελιού–Ευόσμου, κ.Λευτέρης Αλεξανδρίδης δήλωσε: “Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος βγήκε για το μεροκάματο και κατέληξε με σοβαρό κάταγμα στο πόδι. Η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού–Ευόσμου θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του και θα του προσφέρει κάθε στήριξη”.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα