Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕύοσμος: Δεσποζόμενο πίτμπουλ τραυμάτισε 60χρονη κατασπαράζοντας το μικρόσωμο σκυλί της

Εύοσμος: Δεσποζόμενο πίτμπουλ τραυμάτισε 60χρονη κατασπαράζοντας το μικρόσωμο σκυλί της

- Advertisement -

Θύμα μεγαλόσωμου σκύλου, ράτσας πιτμπουλ έπεσε 60χρονη και το μικρόσωμο σκυλί της, σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ευόσμου, με την γυναίκα να διακομίζεται στο εφημερεύον νοσοκομείο και να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση και το σκυλί της να αποβιώνει.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην σχετική δικογραφία, το πιτμπουλ φαίνεται να ξέφυγε από την περίφραξη επιτιθέμενο στο μικρόσωμο σκυλί, ράτσας μαλτέζ. Ακολούθως η γυναίκα προσπαθώντας να προστατεύσει το μικρόσωμο ζωάκι της, δέχθηκε και αυτή επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ακριβέστερα η αστυνομία προέβη στην σύλληψη ενός 47χρονου, υπηκόου Βουλγαρίας, φερόμενου ως υπεύθυνου για την φύλαξη του πιτμπουλ, καθώς ο 41χρονος ιδιοκτήτης του επίσης Βουλγαρικής υπηκοότητας, φαίνεται πως απουσιάζει στο εξωτερικό, αν και συμπεριλαμβάνεται δικογραφία.

Στους δύο άνδρες ασκήθηκε από τον εισαγγελέα κακουργηματική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, με τον συλληφθέντα να παραπέμπεται σε απολογία στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

 

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα